龙虾麻婆豆腐

4.6 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份

Malzemeler

  • 焯水用
    适量
  • 老豆腐 约350克,切小块
    1 块
  • 蒸煮用
    500 克
  • 波士顿龙虾 约500克
    1 只
  • 20 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 料酒
    20 克
  • 400 克
  • 菜籽油
    60 克
  • 牛肉肉糜
    120 克
  • 辣椒粉 约2克
    1 茶匙
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    30 克
  • 1 小撮
  • 2 - 3 克
  • 生抽
    10 克
  • 切末
    2 - 3 根
  • 花椒粉 根据个人口味添加
    适量

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 840.6 mg
Protein 23.8 g
Kalori 1606.3 kJ / 384.3 kcal
Yağ 29.3 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 3.1 g
Karbonhidrat 6.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...