Uyumlu sürümler
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 74.8 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 100.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo 10º aniversário do Cookidoo®
2h
Bolo-rei sem glúten
3h 35min
Hambúrgueres Keto com curgete
40 min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2 Std. 30 Min
Bolo de três leites
2h
Bolinho de bacalhau
30 min
Quindins
1 Std.
Torta de tiramisu
3 Std.
Cupcakes de cérebro
1h 40 min
Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon
3h 50 min
Creme de limão com morangos
10min
Esparregado com polenta frita
2 Std. 30 Min