Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de miel
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 80 g de harina integral de centeno
- 80 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de maíz
- 10 g de sal
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Pan blanco
3h 10 min
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan integral con harina multicereales
3óra 50p
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 godz. 30 min