Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 893 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Eierlikör-Sabayon
15min
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24h
Radieschen-Ziegenkäse-Creme
3h 10 min.
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Crème brûlée
2h 30min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 Std. 10 Min
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1h 15min
Mousse au Chocolat
3 Std.