Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 550 g de harina de fuerza
- 2 pellizcos de sal
- 4 huevos (uno batido, para pincelar)
- 130 g de azúcar
- 130 g de mantequilla a temperatura ambiente (blanda)
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 30 g de licor de anís
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4057 kJ / 969 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 138.8 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 153.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4h
Orejas de carnaval
30 min
Corona de almendra
35 min
Corona de Pascua (Challah)
1 godz. 45 min
Boroña con compango
2h 15min
Pan de croissant
6 Std. 30 Min
Trenza de leche
2h 30min
Estrella brioche nevada
3h 10min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min
Sobaos
30 min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min