Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸鱼佐综合蔬菜
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
特级初榨橄榄油80 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
柠檬 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液1 - 2 颗
-
4 片 白鱼排, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)比目鱼排 (每片约120-200克)4 片
-
综合蔬菜 (如:胡萝卜、西葫芦、块根芹菜、芜菁),切块200 克
-
新鲜意大利芹 只取叶子6 支
-
水500 克
-
土豆 去皮,切片(3厘米)400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
30 g
Kalori
1693 kJ /
404 kcal
Yağ
23 g
Lif
2.3 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品幸福厨房家常料理
188 Tarif
Çin
Çin