Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 230 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 1 ovo
- 50 g açúcar
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 20 g azeite
- 250 g cebola cortada em quartos
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 30 g vinho branco
- 200 g queijo-creme
- 150 g queijo ralado (de preferência mozarela)
- 100 g presunto serrano
- 1 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 ovo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2224.9 kJ / 531.8 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 56.4 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 875.6 mg
Alternatif tarifler
Bolo de amendoim
35 Min
Mini cheesecake japonês sem açúcar e sem glúten
1 Std. 30 Min
Pudim de batata-doce e abóbora
1 godz. 10 min
Pão de iogurte
1h 20 min.
Pão caseiro
2 Std.
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Bola doce mirandesa
1 godz. 50 min
Manjar de coco com calda de ameixas
4h 35min
Pão doce de canela
2h 40min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 godz. 45 min
Pudim de leite
55min
Alho (Modo descascar)
5 Min