Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'échalotes
- 140 g de vin blanc
- 260 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule et le plan de travail
- 1 pâte brisée maison
- 300 g de saint-nectaire, coupé en belles tranches
-
50
g de cerneaux de noix
veya 50 g de pignons de pin - salade verte, pour le service (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2834.9 kJ / 683.3 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 53.6 g
- Doymuş Yağ
- 33.4 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 886 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Crumble d'endives au roquefort
1 Std. 5 Min
Vichyssoise avec des pâtes
35 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Frittata au chorizo
50 Min
Lasagne au pain rassis
1h 45 min.
Tarte croustillante au brie
50 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 Min