Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure fraîche, émiettée
-
½
c. à café de sucre en poudre
veya ½ c. à café de poudre de malt - 500 g de farine à pâtisserie
- 1 c. à café de sel
La garniture
- de la farine à pâtisserie, pour travailler
- 100 g de jambon sec, type speck, en dés
- 100 g de jambon cuit, en dés
- 200 g de Fontina, en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour huiler
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glace au caramel
9h
Crêpes sans lactose à la confiture
Değerlendirme yok
Ragoût de fruits de mer
1 godz. 5 min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
Değerlendirme yok
Poudre de caramel
1h
Gratin de l’armailli
50min
Cocktail Bellini
5 Min
Ballotins de filet de porc
1h
Cassolette de poulet et de lard
1 godz. 10 min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1sa 30 dk
Tourte au bœuf et à la bière
1h 40min
Ragoût de porc à la grecque
45 dk