Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 5752.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50 min
Salmón teriyaki al vacío
1 Std. 20 Min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3 Std. 30 Min
Puerros pochados (80 g)
15 min
Chalota dorada (250 g)
20 min
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15 min
Dados de solomillo de ternera dorados (al punto)
15 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min