Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g karışık sebze, parçalara bölünmüş (ör. havuç, kereviz sapı, kök kereviz)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
-
100
g mantar, ikiye bölünmüş
veya 100 g karışık sebze, parçalara bölünmüş (ör. havuç, kereviz sapı, kök kereviz) - 5 - 6 sap maydanoz, sadece sap kısmı, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 10 adet siyah çekilmemiş biber tanesi
- 2 filiz kekik, taze (isteğe bağlı)
- 1600 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1550 g
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 935.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Keine Bewertungen
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55sa
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Keine Bewertungen
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min