Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken (2 cm)
- 300 g Suppengemüse (Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt (isteğe bağlı)
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (1,5 cm)
- 750 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 808 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30min
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 Std. 20 Min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min