Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken (2 cm)
- 300 g Suppengemüse (Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt (isteğe bağlı)
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (1,5 cm)
- 750 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 808 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Fenchel-Möhren-Eintopf
40 Min
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 Min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min