Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Het koekje
- 5 eieren, wit en geel gescheiden
- 125 g suiker
- 1 snuifje zout
- 125 g bloem
De siroop
- 100 g water
- 150 g suiker
Lichte porto-room
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water
- 100 g suiker
- 50 g maïzena (zetmeel)
- 3 eieren
- 500 g melk
- 2 el porto
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G., zeer koud
- 150 g mascarpone, zeer koud
Opbouw
- 250 g perziken, in blokjes (1-2 cm)
- 250 g abrikozen, in dunne reepjes
Meringue
- 300 g suiker
- 4 eiwitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2985.1 kJ / 711.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 112.5 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gember schillen
Değerlendirme yok
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Değerlendirme yok
Karamel parfait
Değerlendirme yok
Basis karamel
25min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Honingraat
1 godz. 30 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 dk
Vruchtensaus (coulis)
10 dk