
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit
- 5 oeufs blancs et jaunes séparés
- 125 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 125 g de farine de blé
Le sirop
- 100 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème légère au porto
- 3 feuilles de gélatine (1,9 g/ feuille), et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de maïzena
- 3 oeufs
- 500 g de lait
- 2 c. à soupe de Porto
- 150 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G. très froide
- 150 g de mascarpone très froid
Le montage
- 250 g de pêches en cubes (1-2 cm)
- 250 g d'abricots en fines lamelles
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'oeufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 711.9 kcal / 2985.1 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Yağ
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 112.5 g
- Lif
- 1.9 g