Cihazlar ve Aksesuarlar
豆腐猪肉包菜卷
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 个
Malzemeler
-
洋葱 切块,约3厘米60 克
-
猪肉肉糜350 克
-
蛋1 颗
-
嫩豆腐 或其他蔬菜(例: 菇类, 胡萝卜...)切碎75 克
-
木薯粉2 茶匙
-
盐¾ 茶匙
-
白胡椒粉 适量
-
水1250 克
-
包菜 (取大叶)8 片
-
芹菜 (isteğe bağlı) 只取茎1 把
-
蚝油10 克
-
麻油½ 茶匙
-
酱油½ 茶匙
-
白胡椒粉少许
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
143.6 mg
Protein
13.2 g
Kalori
637.3 kJ /
152.5 kcal
Yağ
9.7 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
68.3 g
Karbonhidrat
2.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
巧用食材变美味
10 Tarif
Çin
Çin