豆腐猪肉包菜卷

豆腐猪肉包菜卷

4.0 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 个

Malzemeler

  • 洋葱 切块,约3厘米
    60 克
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 1 颗
  • 嫩豆腐 或其他蔬菜(例: 菇类, 胡萝卜...)切碎
    75 克
  • 木薯粉
    2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 适量
  • 1250 克
  • 包菜 (取大叶)
    8 片
  • 芹菜 (isteğe bağlı) 只取茎
    1 把
  • 蚝油
    10 克
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 酱油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    少许

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 个

Sodyum 143.6 mg
Protein 13.2 g
Kalori 637.3 kJ / 152.5 kcal
Yağ 9.7 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 68.3 g
Karbonhidrat 2.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...