Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos (ombro ou perna)
- 30 g pasta de pimenta vermelha turca
- 150 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de colorau
-
½
c. chá de alecrim seco, picado
veya ½ c. chá de tomilho seco (kekik) - 2 folhas de louro
- 30 g farinha
- 150 g água
- 20 g vinagre
- 150 g pimento verde cortado em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1904 kJ / 455.1 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1095.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vazia no forno com molho picante
4 Std. 20 Min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55min
Goulash de batata - vegan ou com carne
Değerlendirme yok
Feijão tropeiro
13h 15 min
Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão
Değerlendirme yok
Bolachas dominó
2 godz. 20 min
Guisado dos reis
13h 10min
Empanada de sardinha
3h
Guisado de peru com couve
40 min
Moussaka
1 godz. 10 min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 godz. 20 min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 godz. 15 min