Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Feigen, getrocknet, obere und untere Deckel entfernt, geviertelt
- 200 g Apfelsaft, alle Sorten
- 200 g Dijonsenf, scharf
- 1 - 2 EL Balsamico Bianco, nach Geschmack
- 1 Prise Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Einmachglas
- Kalori
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 17.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melonen-Linsensalat im Glas
50 Min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Schnelles Zwirbelbrot
40min
Moutarde de Bénichon (Chilbisenf)
40min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Knusprige Kernesticks mit Bacon und Käse
35min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1hod. 20min
Kartoffelstock nature
55 min