Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Feigen, getrocknet, obere und untere Deckel entfernt, geviertelt
- 200 g Apfelsaft, alle Sorten
- 200 g Dijonsenf, scharf
- 1 - 2 EL Balsamico Bianco, nach Geschmack
- 1 Prise Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Einmachglas
- Kalori
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 17.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min
Schnelles Zwirbelbrot
40min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Erlebniskochen
2 Std.
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Zitronen-Ingwer-Gummis
25h 20 min.
Dinkel-Knäckebrot
2 Std.
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55p
Apfelglace mit Kokosmilch
10min
Heidelbeer-Schaum
10min