Cihazlar ve Aksesuarlar
柳橙果乾磅蛋糕
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
1 個
Malzemeler
-
奶油 (isteğe bağlı) 塗抹烤盤用
-
風乾柳橙片 切半10 克
-
冰糖40 克
-
無鹽奶油 (切塊,室溫軟化)175 克
-
自製冰糖粉150 克
-
中筋麵粉200 克
-
泡打粉5 克
-
奶粉 (isteğe bağlı)4 克
-
蛋3 顆
-
1 顆 柳橙, 取皮屑和果肉,果肉切丁約1.5公分風乾柳橙片 用剪刀每片剪成四塊20 克
-
溫水2 茶匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 個
Sodyum
250.3 mg
Protein
45 g
Kalori
12570 kJ /
3007 kcal
Yağ
162 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
937.9 g
Karbonhidrat
355.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
在家自煮-烘焙進修班
11 Tarif
Tayvan
Tayvan
用低溫烘培自製美味
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品配件食譜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan