Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de arroz para sushi
- 530 g agua, más un extra para remojar
- 3 cdas de vinagre de arroz, natural (ver tip)
- 1 ½ cdas de azúcar
- 2 cditas de sal
- 14 camarones medianos crudos, pelados y desvenados
- 7 hojas de alga nori, en mitades
- 1 zanahoria pelada y en juliana
- ½ pepino sin semillas y en juliana
- 1 aguacate, en rebanadas finas
- pasta de wasabi, lista para usar, para servir
- salsa de soya, para servir
- jengibre encurtido, tipo "beni shoga", para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 476.9 kJ / 114 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 373.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Sushi California
1h
Poke bowl hawaiano
45min
Bowl de atún y aguacate
50min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 godz. 10 min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1 godz. 25 min
Lentejas rojas picantes y papas al vapor rellenas de champiñones con crema de jitomate.
Değerlendirme yok
Camarón caramelo
1h
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Nigiri sushi
1h
Donas de sushi
50min