Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 6 Eier
- 200 g Zucker
- 200 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 25 g Kakao
- 1 Prise Salz
- 1 TL Lebkuchengewürz
Füllung und Fertigstellung
- 600 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 800 g Aprikosenkonfitüre
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2072 kJ / 495 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 60 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Spritzkuchen
1u.
Rhabarber-Käsekuchen
6u.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Eierlikör-Birnen-Plunder
2u. 45min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2u.
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Marzipan-Torte
5h
Sägespänekuchen
2u.
Melonenkuchen
3h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min