Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ay çekirdeği içi
- 230 g su
-
10
g beyaz şarap
veya 10 g su - 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 30 g su (bk. Öneriler)
- ¼ tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 6 - 7 g soya sosu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 257.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Fıstık Ezmesi
10 Min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Maca Tozlu Çikolata
50min
Vegan Peynir Sosu
50min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Kremamsı bezelye çorbası
40min