Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ay çekirdeği içi
- 230 g su
-
10
g beyaz şarap
veya 10 g su - 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 30 g su (bk. Öneriler)
- ¼ tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 6 - 7 g soya sosu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 257.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zencefilli Limonata
10 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2h 30min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Sindirim Çayı
35min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Antioksidan Detoks İçeceği
15min