Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ay çekirdeği içi
- 230 g su
-
10
g beyaz şarap
veya 10 g su - 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 30 g su (bk. Öneriler)
- ¼ tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 6 - 7 g soya sosu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 257.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 menit
Somon Tartar
10 Min
Naneli Bezelye Çorbası
35 menit
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 menit
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 menit
Avokadolu Humus
15 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 menit