Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
TM6

Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 100 g ay çekirdeği içi
  • 230 g su
  • 10 g beyaz şarap
    veya 10 g su
  • 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
  • 50 g zeytinyağı
  • 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
  • 30 g su (bk. Öneriler)
  • ¼ tk tuz
  • ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
  • 6 - 7 g soya sosu (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
445.8 kJ / 106.5 kcal
Protein
4.8 g
Karbonhidrat
5.7 g
Yağ
7.5 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Lif
16.7 g
Sodyum
257.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler