Cihazlar ve Aksesuarlar
红烧排骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪肋排 ,切小块,约5厘米500 克
-
八角1 颗
-
桂皮1 小块
-
姜10 克
-
白砂糖20 克
-
生抽20 克
-
老抽15 克
-
料酒50 克
-
水150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
559.6 mg
Protein
15.5 g
Kalori
1236.3 kJ /
295.8 kcal
Yağ
22.2 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
15.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常猪肉料理
10 Tarif
Çin
Çin