Cihazlar ve Aksesuarlar
油爆虾(高温版)
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
八角1 颗
-
桂皮 克省略1 小块
-
香叶1 片
-
陈皮 可省略1 小片
-
冰糖20 克
-
水25 克
-
姜 切片10 克
-
葱 切段1 根
-
美极鲜味汁30 克
-
生抽5 克
-
料酒25 克
-
新鲜虾,中等大小 罗氏虾,剪去须和脚,肚子剪开400 克
-
油30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
591.7 mg
Protein
58 g
Kalori
3314 kJ /
792 kcal
Yağ
35.2 g
Lif
10.6 g
Doymuş Yağ
6.1 g
Karbonhidrat
66.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
和小美一起做家宴
11 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
自制
48 Tarif
Çin
Çin
高温专辑
37 Tarif
Çin
Çin