Cihazlar ve Aksesuarlar
Hindistan Cevizi Yoğurdu
Hazırlık 15 dk
Toplam 12sa 25 dk
8 kavanoz
Malzemeler
-
Hindistan cevizi sütü yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın400 g
-
30 g agave şurubuşeker (isteğe bağlı)30 g
-
toz agar agar½ tk
-
Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)400 g
-
yoğurt mayası (bk. öneriler)2 g
-
su250 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 kavanoz
Sodyum
31 mg
Protein
1.8 g
Kalori
792.9 kJ /
189.5 kcal
Yağ
9.7 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
23.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM6 MODLARIYLA TEMEL TARİFLER
8 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55sa
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35 dk
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 dk
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
25 dk
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6sa 30 dk
Vegan Vişneli Cheesecake
8sa
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Dim Sum 'Shao Mai'
2sa
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk
Mantı
1sa 45 dk