Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Hindistan cevizi sütü, yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (isteğe bağlı)
veya 30 g agave şurubu (isteğe bağlı) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 31 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glütensiz İçli Köfte
1 Std. 30 Min
Barbekü Sos
1 Std. 40 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Spagetti Carbonara
40 Min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 Std. 15 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Kremamsı bezelye çorbası
40 Min
Buharda pişmiş karides
15 min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Sebzeli Köfte (Bebek Yemeği)
50min