
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Hindistan cevizi sütü yüksek yağlı (%17-%19), kullanmadan önce çalkalayın
-
30
g şeker (isteğe bağlı)
veya 30 g agave şurubu (isteğe bağlı) - ½ tk toz agar agar
- 400 g Hindistan cevizi sütü (bk. öneriler), düşük yağlı (yakl.%1)
- 2 g yoğurt mayası (bk. öneriler)
- 250 g su
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 189.5 kcal / 792.9 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Yağ
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Lif
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 31 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Margarita
10 dk
Baharat ve Ananaslı Salata Sosu
Değerlendirme yok
Zencefilli Salata Sosu
10 dk
Cosmopolitan
5 dk
Kenevir Tohumu Sütü
10 dk
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 dk
Limonlu Sorbe
12sa 15 dk
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6sa 15 dk
Yeşil Smoothie
10 dk
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 dk