Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
Mürbeteig
- 330 g Mehl
- 180 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 2 Eier
Füllung und Fertigstellung
- 30 g Wasser
- 300 g frische Pilze, gemischt, geviertelt oder in Scheiben
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 geh. TL Thymian, getrocknet, und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g Crème fraîche
- 2 Eier, davon 1 verquirlt
- 2 Prisen Muskat
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1956 kJ / 467 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 840 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20 min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1hod. 30min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Rote-Bete-Tarte
1hod. 30min
Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin
1hod. 50min
Ratatouille-Galette
1hod. 30min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1hod. 30min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1hod. 45min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1hod. 15min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10 min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min