Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 38.3 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 18.3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 812 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Salade de champignons crus
25min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1 Std. 40 Min
Bars en croûte feuilletée
3 Std.
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Pissaladière
2h 10min
La pichade de Menton
4h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Rouille
10min
Sauce chien
10min
Moules farcies au beurre d'ail
35min