Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grinalda de pavlova
- 250 g açúcar
- 200 g claras de ovo (6-7 claras de ovo aprox.), à temperatura ambiente
- 1 c. chá de vinagre
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 10 g amido de milho
Coulis de framboesa
-
200
g framboesas
veya 200 g framboesas congeladas - 100 g açúcar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Natas batidas e montagem
- 500 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 romã, só as bagas
- 2 - 4 figos (isteğe bağlı)
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 54.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme pasteleiro
15 min
Pavlova de frutos tropicais
2 Std. 15 Min
Ovos-moles de 6 gemas
40 Min
Ovos-moles de 12 gemas
40 Min
Pavlova de framboesa
5h 30min
Mini pavlovas com três recheios
5h
Lemon curd
20 min
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min
Tarte tatin
2 Std.
Pavlova de pêssego
2 godz. 30 min
Curd de clementina
30 min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50 min