Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1474 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20 min
Massa-mãe de centeio
120h 20 min
Pão de água com massa-mãe
21h
Baguetes
15h
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Papo-secos com massa-mãe
48h
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão de leitelho
18óra