Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1474 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão branco
15 godz.
Massa-mãe de trigo e maçã
72 godz. 20 min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de lavrador
16h 15min
Papo-secos com massa-mãe
48u.
Massa-mãe em pó
24h
Pão de mistura de centeio sem levedura
Pas d’évaluation
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de mistura simples
3h 40min