Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1474 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cacete com massa-mãe
21 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23h 40min
Tranças de sementes de papoila
14h 30min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Massa-mãe em pó
24hod.
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Mix para pão integral e pão
24hod.
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe
360h
Pão branco
15 Std.