Cihazlar ve Aksesuarlar
Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
6 portioner
Malzemeler
Vit choklad- och ostmousse
-
kex70 g
-
vispgrädde kyld200 g
-
vit choklad100 g
-
vaniljstång endast frön¼
-
färskost200 g
Sous vide-jordgubbar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1500 g
-
jordgubbar snoppade och halverade400 g
-
malen kanel (isteğe bağlı)¼ tsk
-
apelsinskal (1 x 3-4 cm)2 stycken
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
159 mg
Protein
7 g
Kalori
1615 kJ /
386 kcal
Yağ
29 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
17 g
Karbonhidrat
23 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Jultårta
Değerlendirme yok
Jordgubbspaj
40 dk
Citronmarängmuffins
Değerlendirme yok
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Değerlendirme yok
Snöflingetårta
Değerlendirme yok
Apelsinringar
Değerlendirme yok
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Değerlendirme yok
Mandelstjärnor
1sa 15 dk
Julgran av kakor
Değerlendirme yok
Honung- & sesamkakor
Değerlendirme yok
Pumpapudding
1sa 15 dk
Mint Choc Chip
Değerlendirme yok