Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ontpitte dadels
- 150 g rozijnen
- 150 g krenten
- 100 g gedroogde veenbessen
- 100 g gemengde gekonfijte schillen
- 200 g bruine suiker
- 1 sinaasappel, enkel het schil, geen wit merg
- ½ tl zout
- 300 g boter
- 100 g water
- 90 g brandy
- 300 g glutenvrij witte bloem
- 150 g pecannoten
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen gember
- ¼ tl gemalen kruidnagel
- 80 g gekonfijte kersen
- 5 eieren
- poedersuiker, om af te werken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1311.8 kJ / 312.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 129 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glutenvrije gevulde pepers
Değerlendirme yok
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Değerlendirme yok
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Geroosterde aubergines
Değerlendirme yok
Parmezaan op plantaardige basis
5min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Değerlendirme yok
Pindakoekjes met chocolate-chip
Değerlendirme yok
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Değerlendirme yok
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Değerlendirme yok
Kokosnoot en chocoladesorbet
Değerlendirme yok
Brownies van zoete aardappel
1h