Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸黄鱼火腿墨鱼汁浓汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
黄鱼 约400克2 条
-
淀粉2 茶匙
-
水3 汤匙
-
盐1 小撮
-
芦笋 去皮切段8 根
-
冬笋 切丝50 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
油20 克
-
金华火腿 切片35 克
-
液体状墨鱼汁20 克
-
水200 克
-
料酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
504.5 mg
Protein
28.2 g
Kalori
1339.5 kJ /
320.5 kcal
Yağ
18.2 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
3.8 g
Karbonhidrat
11.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
炫黑食尚
20 Tarif
Çin
Çin