Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g daging sapi, tanpa tulang, tanpa urat, potong dadu (2 cm), sebagian beku
- 135 g air dingin
- 10 g daun bawang, dipotong
- 10 g jahe segar
- 3 - 4 jamur shitake kering, direndam agar lunak, batang dibuang, dipotong dua
- 10 g kecap asin
- 10 g gula
- 35 g maizena
- 2 sdt garam
- 1 sdm kecap ikan (isteğe bağlı)
- 1500 g air
- Besin Değeri
- şuna göre 1 potongan
- Kalori
- 123 kJ / 29 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 187 mg