Uyumlu sürümler
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 429 g
- Yağ
- 268 g
- Doymuş Yağ
- 171 g
- Lif
- 63.8 g
- Sodyum
- 455 mg
Alternatif tarifler
Currysauce
5min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min
Himbeer- und Limettensorbet
10 λεπτ.
Blaubeer-Glace-Schaum
10 λεπτ.
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Randen-Suppe
45 min
Schneller Regenbogensalat
10 λεπτ.
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Heidelbeer-Schaum
10 λεπτ.
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 λεπτ.