Uyumlu sürümler
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 429 g
- Yağ
- 268 g
- Doymuş Yağ
- 171 g
- Lif
- 63.8 g
- Sodyum
- 455 mg
Alternatif tarifler
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 min
Melonen-Linsensalat im Glas
50 Min
Gedünstetes-Gemüse
10 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 Min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Randen-Suppe
45min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Honig-Glace
17h 45min
Heidelbeer-Schaum
10 min