Uyumlu sürümler
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 40 g Puderzucker
- 1 Mark einer Vanilleschote
- 150 g Haferkekse (siehe Tipp)
- 500 g Mascarpone
- 180 g griechisches Joghurt
- 500 g Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut
- 80 g Puderzucker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Portionen
- Kalori
- 18740 kJ / 4476 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 429 g
- Yağ
- 268 g
- Doymuş Yağ
- 171 g
- Lif
- 63.8 g
- Sodyum
- 455 mg
Alternatif tarifler
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 godz. 20 min
Risotto milanese
30 Min
Schoggi-Coulant mit Herz
1h 30min
Getränkter Orangencake
1h 30min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 Min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 Min