花椰菜炒虾仁

花椰菜炒虾仁

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜头
    2 瓣
  • ,去皮
    5 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 橄榄油
    1 茶匙
  • 白花椰菜 ,切小朵
    450 克
  • 500 克
  • 冷冻豌豆
    150 克
  • 胡萝卜 ,切细条
    1 根
  • 去壳生虾仁,去虾线
    300 - 400 克
  • 切葱花
    3 根
  • 2 颗
  • 1 汤匙
  • 生抽
    2 茶匙
  • 橄榄油
    少许
  • 生抽 调味用
    适量
  • 黑芝麻 上菜用(可省略)
  • 新鲜香菜 只取叶子,上菜用(可省略)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 682.7 mg
Protein 20.2 g
Kalori 838.7 kJ / 200.5 kcal
Yağ 6.3 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 16.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...