Spinat- og linsesuppe

Spinat- og linsesuppe

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portioner

Malzemeler

  • løg skåret i kvarte
    50 g
  • gulerødder skrællet og skåret i skiver (0,5 cm)
    50 g
  • bladselleri vasket og tørret
    50 g
    50 g selleristilk, skåret i skiver
  • linser, tørret
    250 g
  • laurbærblad, tørret
    1
  • grøntsagsbouillon
    1 spsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • vand
    1000 g
  • olivenolie
    50 g
  • spinatblade, friske vasket og tørret
    200 g
    200 g helbladet spinat, frost, optøet og vandet presset ud
  • ris (tilberedningstid 16 minutter)
    160 g
  • salt, fint (isteğe bağlı)
    ½ tsk

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 18.8 g
Kalori 1887 kJ / 451 kcal
Yağ 13.7 g
Lif 10.5 g
Karbonhidrat 67.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster