Cihazlar ve Aksesuarlar
Spinat- og linsesuppe
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portioner
Malzemeler
-
løg skåret i kvarte50 g
-
gulerødder skrællet og skåret i skiver (0,5 cm)50 g
-
50 g selleristilk, skåret i skiverbladselleri vasket og tørret50 g
-
linser, tørret250 g
-
laurbærblad, tørret1
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 spsk
-
vand1000 g
-
olivenolie50 g
-
200 g helbladet spinat, frost, optøet og vandet presset udspinatblade, friske vasket og tørret200 g
-
ris (tilberedningstid 16 minutter)160 g
-
salt, fint (isteğe bağlı)½ tsk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
18.8 g
Kalori
1887 kJ /
451 kcal
Yağ
13.7 g
Lif
10.5 g
Karbonhidrat
67.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sanselige supper
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegetarlasagne
Değerlendirme yok
Bagt mac and cheese med grøntsager
Değerlendirme yok
Soba nudler
Değerlendirme yok
Japanske ramen nudler
Değerlendirme yok
Dumpling dej
1sa
Kinesiske ægnudler
1sa
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 dk
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Değerlendirme yok