Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buchteln
- 220 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 180 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 330 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 egg yolks
- 1 pinch sea salt
- 1 lemon, zest only, no white pith
- oil, to grease
- 12 tbsp jam (approx. 200 g - see Tips)
Vanilla custard
- 250 g milk
- 250 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 1 - 2 tbsp rum, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 20 g cornflour
- 50 g caster sugar
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1859.1 kJ / 444.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 23.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 50.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Lamington swiss roll
25h 40min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Pineapple curd (TM6)
20min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 Std.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Mini chocolate bundts
45 Min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Caramel syrup
25min