Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
10
g di malto d'orzo
veya 10 g di zucchero - 1450 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
-
200
g di cipolle bianche, pulite a fette
veya 200 g di cipolle rosse, pulite a fette - 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2161.8 kJ / 516.7 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 83.6 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1200.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia a bastone
5 Std.
Panini ai semi al Varoma
2 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9 Std.