Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aroma
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di miele
- 30 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaio di Rum
veya 1 cucchiaio di Marsala - 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
Poolish
- 12 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 60 g di farina manitoba (vedere consigli)
- 60 g di acqua
Primo impasto
- 70 g di acqua
- 180 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 90 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 25 g di zucchero
- 3 tuorli
- 40 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1318.6 kJ / 315.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 42.6 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 111.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panettone TM6
10h 30min
Mandorle sabbiate
1 Std.
La colomba perfetta
7 godz.
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Panettone
6 Std. 30 Min
Colomba
9h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Cruffin (TM6)
4h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Maritozzi
11 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h