Wikinger-Nudel-Topf

Wikinger-Nudel-Topf

4.2 3.1K değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Wasser
    1050 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Leipziger Allerlei, TK aufgetaut
    400 g
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Hackfleisch, gemischt grob zerzupft
    300 g
  • Hörnchennudeln (aus 100% Hartweizen)
    250 g
  • Griechischer Joghurt (10% Fett)
    100 g
  • Kräuterschmelzkäse
    150 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Knoblauch, gemahlen
    ½ TL
  • Muskat
    ¼ TL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1825 mg
Protein 33 g
Kalori 2473 kJ / 591 kcal
Yağ 25 g
Lif 7.8 g
Doymuş Yağ 13 g
Karbonhidrat 55 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...