Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ayam
- 2 siung bawang putih
- 10 g jahe segar, dikupas, iris bulat-bulat (2 mm)
- 70 g tepung terigu serbaguna
- 20 g maizena
- 1 sdt baking powder
- 2 sdt garam laut halus (fine sea salt)
- ¼ sdt lada hitam bubuk
- 1000 g sayap ayam
Saus
- 5 siung bawang putih
- 10 g jahe segar, dikupas, potong bulat-bulat (2 mm)
- 50 g light brown sugar
- 60 g cuka beras
- 60 g madu
- 30 - 50 g sambal pasta Korea (gochujang), sesuai selera
- 30 g ketchup tomat
- 15 g kecap hitam
- 15 g minyak wijen
- minyak sayur, untuk goreng rendam
- 1 sdm biji wijen, untuk taburan
- 2 daun bawang, iris tipis (5 mm), untuk taburan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 3427 kJ / 818 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 41 g