Ceker Ayam dengan Saus Abalon (Braised Chicken Feet and Abalone)
TM5 TM6

Ceker Ayam dengan Saus Abalon (Braised Chicken Feet and Abalone)

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 400 g ceker ayam, dibelah dua di sendi, cakar dibuang
  • air panas, untuk blansir
  • 15 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 80 g abalon (6-8 buah), dibilas, disayat
  • 1 irisan jahe segar
  • 1 bunga lawang
  • 1 dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
  • 1 batang kayu manis
  • 20 g minyak goreng
  • 1 siung bawang putih
  • 25 g kecap asin
  • 30 g kecap hitam
  • 100 g air
  • 40 g gula batu

Besin Değeri
şuna göre 1 porsi
Kalori
2043.3 kJ / 488.3 kcal
Protein
35.9 g
Karbonhidrat
21.5 g
Yağ
28.7 g
Lif
0.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler