Cihazlar ve Aksesuarlar
Gulerods- og sellerisuppe
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portioner
Malzemeler
Suppe
-
rødløg halveret50 g
-
olivenolie30 g
-
knoldselleri skåret i mindre stykker200 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker400 g
-
salt1 ½ tsk
-
vand500 g
-
kvark i mindre stykker100 g
Urteolie
-
blandede urter, tørrede (fx persille, basilikum og oregano)1 spsk
-
fed hvidløg1
-
olivenolie30 g
-
citronsaft friskpresset1 tsk
-
sukker1 knivspids
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1 mg
Protein
6 g
Kalori
1163 kJ /
278 kcal
Yağ
21 g
Lif
4.3 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
November
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Misosuppe med tofu
Değerlendirme yok
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Değerlendirme yok
Vietnamesisk pho
Değerlendirme yok
Miso kyllinge suppe
Değerlendirme yok
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Vichyssoise med pasta
35 dk
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Değerlendirme yok
Aubergine cream soup
Değerlendirme yok
Kyllingelaksa
30 dk
Svampesuppe med vilde ris
Değerlendirme yok