Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 水 ,煮面用
- 2 瓣 蒜头
- 1 茶匙 干辣椒片
- 60 克 红葱头 ,切块
- 75 克 椰子油
- 140 克 红甜椒 ,切片(每片0.6厘米)
- 140 克 紫洋葱 ,切片(每片0.6厘米)
- 3 根 胡萝卜 ,用剥皮刀刨成薄条
- 140 克 甜豌豆
- 200 克 干的荞麦面
- 15 克 花生酱
- 15 克 日式酱油(tamari)
- 2 茶匙 姜蒜酱
- 2 茶匙 韩式辣椒酱
- 40 克 米醋
- 2 茶匙 枫糖
- 15 克 青柠汁
- 1 茶匙 麻油
- 300 克 老豆腐
- ¼ 把 新鲜香菜 ,只取叶子,切碎
- 2 枝 新鲜罗勒 ,只取叶子,切碎
- 新鲜香菜 ,切碎,装饰用
- 新鲜罗勒叶 ,切碎,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2304 kJ / 550.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 60.9 g
- Yağ
- 27.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 850.6 mg