Sous-vide Pærer med kanelsaus

Sous-vide Pærer med kanelsaus

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 5 dk
4 porsjoner

Malzemeler

  • sukker
    120 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • kanel, malt
    1 ½ ts
  • williamspærer (fast) skrelt, delt i to og kjerne fjernet (se tips)
    4
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    850 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • mandelflak, ristede til servering

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 3 mg
Protein 2 g
Kalori 1024 kJ / 244 kcal
Yağ 3 g
Lif 5.6 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 48 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster