Butternut squash- og ingerfærsuppe

Butternut squash- og ingerfærsuppe

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portioner

Malzemeler

  • vegetabilsk olie
    15 g
  • ingefær
    15 g
  • butternut squash skåret i mindre stykker
    395 g
  • kartofler skåret i mindre stykker
    100 g
  • cashewnødder, rå
    60 g
  • salt
    ½ tsk
  • hvid peber, stødt
    2 knivspids
  • vand juster til ønsket konsistens
    700 - 750 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 5 g
Kalori 697 kJ / 166 kcal
Yağ 10 g
Lif 2.9 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster