Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.2 128 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
800 g

Malzemeler

  • egg whites room temperature (approx. 200 g)
    6
  • caster sugar
    250 g
  • salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
    425 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • vanilla bean paste
    ½ tsp

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 800 g

Sodyum 2998.8 mg
Protein 21.1 g
Kalori 17218.3 kJ / 4115.3 kcal
Yağ 345 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 218.5 g
Karbonhidrat 252.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...