Cihazlar ve Aksesuarlar
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
800 g
Malzemeler
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 800 g
Sodyum
2998.8 mg
Protein
21.1 g
Kalori
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Yağ
345 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
218.5 g
Karbonhidrat
252.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pavlova
6sa
Japanese Bakery Special Custard
2sa
Lemon glaze madeleines
24sa 30 dk
Tempered Chocolate
40 dk
Tempered chocolate
40 dk
Lemon meringue tarts
25sa 30 dk
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27sa
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28sa 15 dk
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4sa 30 dk
Magnolia Kitchen caramel ganache
4sa 40 dk
Ombré cake
4sa
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1sa 15 dk