Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
- 10 - 15 gramů lístků bazalky
- 1 čajová lžička soli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rajčatový kečup
40min
Rebarborové čatní
1u. 30min
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Šípkový sirup
24 godz. 30 min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3h 20 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Ostružinové želé
1u.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5 min
Džem z rebarbory a jahod
30min
Omáčka arrabbiata
40min
Rajčatový kečup
40min
Jahodový džem
1h 5 min