Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
30
kereviz kökü, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
180
g sakız kabağı, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 100 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 40 g pirinç unu, önceden pişirilmiş pirinç unu (bk. öneriler)
- 20 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Cennet Hurmalı Avokadolu Tatlı
10 Min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min