Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
30
kereviz kökü, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
180
g sakız kabağı, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 100 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 40 g pirinç unu, önceden pişirilmiş pirinç unu (bk. öneriler)
- 20 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Elma Kompostosu
20min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1sa 5 dk
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Patates ve Havuç Püresi
45min