Cihazlar ve Aksesuarlar
Basisopskrift på vegansk bechamel, ragu med røde linser og sautéret spinat og svampe
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
1 portion
Malzemeler
Vegansk bechamel sauce
-
soyamælk700 g
-
muskatnød, stødt½ teske
-
salt1 teske
-
hvedemel40 g
-
olivenolie10 g
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
Ragu med røde linser
-
gulerødder (ca. 1 gulerod), skåret i stykker100 g
-
løg halveret100 g
-
selleristilk skåret i stykker80 g
-
fed hvidløg2
-
tørrede tomater i olie, drænet80 g
-
olivenolie30 g
-
røde linser, tørret (se tip)330 g
-
salt1 - 1 ½ teske
-
sort peber, stødt½ teske
-
1 ½ teske farinsukker1 ½ teske
-
laurbærblade, tørrede2
-
allehånde, hele (isteğe bağlı)3
-
vand550 g
-
hakkede tomater800 g
-
balsamico30 g
Sautéret spinat og svampe
-
spinatblade, friske400 g
-
vand1000 g
-
olivenolie40 g
-
salt2 - 3 knivspids
-
fed hvidløg2
-
løg halveret60 g
-
champignon, frisk kvarte600 g
-
salt1 teske
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
8447 mg
Protein
163 g
Kalori
13556.2 kJ /
3240 kcal
Yağ
104 g
Lif
85 g
Doymuş Yağ
13 g
Karbonhidrat
465 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mindre kød, mere grønt
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nøddesmør
Değerlendirme yok
Peanutbutter
Değerlendirme yok
Crunchy peanutbutter
Değerlendirme yok
Blomkålsris
10 dk
Mandelmælk
Değerlendirme yok
Tahin
Değerlendirme yok
Æggefri mayonnaise
Değerlendirme yok
Wakame gomasio
Değerlendirme yok
Basilikumolie
Değerlendirme yok
Grøntsagsbouillon
Değerlendirme yok
Cashewcreme
Değerlendirme yok
Soba nudler
Değerlendirme yok