Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
全麥麵包
- 380 克 水
- 1 小撮 糖
-
20
克 新鮮酵母 ,剝碎
veya 2 平茶匙 乾酵母粉 (約6克) - 500 克 全麥麵粉
- 100 克 葵花籽
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 油 ,塗抹烤盤用
乳酪醬
- 150 克 奶油乳酪
-
150
克 茅屋起士 (cottage cheese)
veya 150 克 希臘優格 - 1 顆 水煮蛋 ,剝殼切4等份 (isteğe bağlı)
- ½ 茶匙 鹽
雞肉丸
- 50 克 帕瑪森起士 ,切小塊
- 400 克 雞絞肉
- 40 克 麵包粉
- 1 顆 蛋
- 1 茶匙 乾燥奧勒岡
- 10 克 蕃茄泥 (tomato purée)
- 15 克 醬油
- 油 ,油炸用
- 50 克 奶油乳酪
- 1 顆 紅甜椒 ,切成喙狀
- 1 顆 黃甜椒 ,切成王冠眉型
- 1 把 新鮮細香蔥
- 10 粒 去核黑橄欖 ,切環狀
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 384 mg